LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Achtbaanrace. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Achtbaanrace


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt, hoe meer geld je verdient. Dit kun je weer gebruiken om je auto te upgraden. Met een Nitro ga je tijdelijk extra hard, en als je een freestyle wilt uitvoeren, kun je even niet sturen. Probeer om op de baan te blijven, en zorg dat je je auto zo min mogelijk beschadigt! Met een beschadigde auto verdien je namelijk minder punten. Ook zijn er coole sprongen te maken: zodra je een schans ziet, weet je dat het tijd is om weer te springen! Hoe meer oranje kegels je raakt, hoe hoger je score wordt.

Spelbesturing

Je kunt je auto met de pijltjestoetsen of met WASD besturen. Pijltje omhoog of W om gas te geven, pijltje omlaag of S om te remmen, linker/rechter pijltjestoetsen of A/D om te sturen. Verder druk je op N of X om een Nitro te gebruiken en op M of Z om te freestylen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/3d_racer/coaster-racer.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Achtbaanrace Little Game