LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Freeway Fury. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Freeway Fury


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar levert ook nog eens extra punten op. Zo zijn er nog meer stunts die je uit kunt voeren om extra punten te scoren. Wat dacht je van de optie 'slam': een andere auto rammen, zonder dat je daarbij je eigen auto beschadigt. Doe dit dus niet te hard! Ook kun je voor de lol even gaan spookrijden aan de andere kant van de snelweg. Kijk wel uit, want voor je het weet ramt een tegenligger je frontaal. Veel rijplezier!

Spelbesturing

Sturen doe je met de linker en rechter pijltjestoetsen. Met het pijltje naar beneden spring je op het dak van je auto. Daarna gebruik je de pijltjestoetsen om op andere auto's te springen, en het pijltje omlaag om in die auto te gaan zitten. Met het pijltje omhoog geef je je auto even een nitroboost.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/racing/freeway-fury.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Freeway Fury Little Game