LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Magneetwagen. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Magneetwagen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Magneetwagen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Magneetwagen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Trek je auto met een magneet over het circuit en zorg dat hij niet van de weg af raakt. Je kunt je auto op allerlei fronten upgraden: sturen, tractie, nitro, remmen, turbo en snelheid. Met een nitro geef je even extra veel gas, waardoor de auto vooruitschiet en je een botsing kunt voorkomen. Verzamel sterren voor extra geld, en klokjes voor bonustijd! Het is de bedoeling dat je achteruit door de finish rijdt.

Spelbesturing

De auto volgt de magneet (je muiscursor). Hoe verder de auto van de cursor verwijderd is, hoe sneller hij rijdt. Als je de auto een scherpe bocht wilt laten maken, beweeg je de muis even heel snel in een hoek. Druk op de linker muisknop om een nitro in te zetten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/drifting/gto-drift.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Magneetwagen Little Game