LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Neon Rijder. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Neon Rijder

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Neon Rijder" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Neon Rijder te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent de Neon Rijder! Rijd zo snel je kunt naar de finish en behaal een tijdbonus. Maar wees wel voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen, want anders val je door de weg heen te pletter. Succes!

Spelbesturing

Gebruik WASD om je motor te besturen. W om gas te geven, S om te remmen en A en D om je evenwicht te houden. Gebruik de pijltjestoetsen om van kleur te veranderen. Druk op Spatie om het level te herstarten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hills_racer/neon-rider.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Neon Rijder Little Game