LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Redding in de bergen. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Redding in de bergen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Redding in de bergen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Redding in de bergen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent een reddingswerker die een gewonde man naar het ziekenhuis moet brengen. Dit is niet makkelijk, want je moet er een besneeuwde bergkam voor over. Gaat dit je lukken? Succes!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te sturen en het pijltje omhoog of omlaag om achterover of voorover te hellen. Met Z rem je de achterste wagen af en met X rem je de voorste wagen af. Gebruik R om het level opnieuw op te starten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/snowy/mountain_rescue_driver.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Redding in de bergen Little Game