1 2
Advertentie
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spellen6,4Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Race Spellen7Parkeer de dure auto's van de sterren in hun parkeervak. Maar zorg dat er geen krasje op komt!
BMX freaks

BMX freaks

Race Spellen7In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol...
American Racing

American Racing

Race Spellen6,3Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
Auto's stelen 3D

Auto's stelen 3D

Race Spellen6In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!
Londense Bus

Londense Bus

Race Spellen7Breng je passagiers naar hun eindbestemming maar kijk uit dat je niet ergens tegen aan rijdt! Let ook op de snelheid van de bus.
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spellen7,2Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spellen6,4Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
Maak je eigen auto 3

Maak je eigen auto 3

Race Spellen5,7Kies je auto, doe mee aan races en show je auto's om geld te verdienen van bezoekers.
Trial 1

Trial 1

Race Spellen6Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spellen6,2Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spellen5Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin...
Mini Race

Mini Race

Race Spellen4,6Behaal zoveel mogelijk punten in de vijf verschillende parcours.
Ado Stunt Car 2

Ado Stunt Car 2

Race Spellen7,3In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!
Gangsterstad

Gangsterstad

Race Spellen4,2In dit vergeten stadje dreigt de corruptie steeds verder de overhand te nemen. Jij gaat op jouw eigen manier de strijd aan tegen de criminelen: door ze van de weg te rijden. Ram alle auto's waar een groene cirkel omheen verschijnt!
Bust a Taxi

Bust a Taxi

Race Spellen4,4Probeer om in topsnelheid zo veel mogelijk mensen te overrijden. Je auto gaat hierdoor ook kapot, dus moet je af en toe naar een reparatiezone langs de weg.
Verlaten trialbaan

Verlaten trialbaan

Race Spellen4,5Op een verlaten fabrieksterrein is een trialbaan aangelegd, en jij gaat met jouw trialmotor proberen om de finish te halen!
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,5Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spellen4,5Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spellen6,8Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spellen4,4In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Lizzie McGuire Racer

Lizzie McGuire Racer

Race Spellen4Probeer zoveel mogelijk punten te halen, en binnen de tijd de finish te bereiken. Onderweg kan je klokjes en turbo's oppakken voor meer tijd en snelheid.
Thug Racer

Thug Racer

Race Spellen4,3Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spellen7,2Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar...
Roekeloze Rijder

Roekeloze Rijder

Race Spellen4,5Rijd zo snel mogelijk over het circuit en probeer alle andere auto's te ontwijken.
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spellen7,1In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt,...
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spellen6,5Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer...
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game