1 2
Advertentie
Verzekeringsjager

Verzekeringsjager

Race Spellen6,8Probeer de wilde dieren van de weg te halen!
Trial 1

Trial 1

Race Spellen6,5Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
Gran Truckismo

Gran Truckismo

Race Spellen7,2Stuur je monstertruck over het parcours en probeer zo veel mogelijk munten en nitro's te pakken!
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spellen4,8Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spellen7,1Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
Thug Racer

Thug Racer

Race Spellen6,6Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spellen6In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spellen7,2Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein...
Tom en Jerry quadrijden

Tom en Jerry quadrijden

Race Spellen6Tom en Jerry hebben een nieuwe hobby: quadrijden! Help jij ze om zo ver mogelijk te komen en onderweg alle bonussen te pakken?
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spellen7,2In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spellen6,4Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen....
X Trial-race

X Trial-race

Race Spellen5,2Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,3Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Verlaten trialbaan

Verlaten trialbaan

Race Spellen6,3Op een verlaten fabrieksterrein is een trialbaan aangelegd, en jij gaat met jouw trialmotor proberen om de finish te halen!
Auto Parkeren 4

Auto Parkeren 4

Race Spellen4,6Probeer de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Teken de lijn die de auto moet volgen.
Sim Taxi Lotopolis City

Sim Taxi Lotopolis City

Race Spellen6,9Je bent taxichauffeur in Lotopolis City. Laat passagiers instappen en breng ze naar hun bestemming of verzamel munten voor extra inkomsten. Let wel op dat je niet met andere auto's botst of over vreemde voorwerpen op de weg rijdt, want dit kost je geld....
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spellen4,5Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Coureurstalent

Coureurstalent

Race Spellen4,5Denk jij dat je coureurstalent hebt? Stap in de auto die je zelf hebt opgeknapt en probeer om al je tegenstanders eruit te rijden! Met salto's voor- en achterover krijg je extra snelheid. Veroorzaak gigantische botsingen met je tegenstanders om snelheid...
Truck city

Truck city

Race Spellen4,1Rij met je monstertruck door deze verlaten stad in de bergen, verdien zo veel mogelijk punten en probeer om niet over de kop te slaan!
Racing Monster Trucks

Racing Monster Trucks

Race Spellen5,7Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spellen7,1Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
BMX freaks

BMX freaks

Race Spellen6,9In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol...
Risicorijder

Risicorijder

Race Spellen4,3Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game