1 2
Advertentie
Truck Driver Crazy Road 2

Truck Driver Crazy Road 2

Race Spellen7,9En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spellen7,7Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spellen7,7Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar...
Uphill Rush 6

Uphill Rush 6

Race Spellen7,6Slip en glijd een weg naar de finish in deze ultieme water race! Dit vervolg geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen aan je voertuig en de bestuurder. Kies je favoriete outfit en bootje om in je eigen stijl mee te doen. Maak snelheid, spring de...
Super drift 2

Super drift 2

Race Spellen7,6Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spellen7,5Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je...
Renegade Racing

Renegade Racing

Race Spellen7,5In het mooie racespel Renegade Racing ga je in ieder level opdrachten (stunts) uitvoeren en probeer je om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Natuurlijk probeer je ook om de beste tijd neer te zetten! Kijk bij 'Mission one' en 'Mission two' welke (en...
Neon Rijder

Neon Rijder

Race Spellen7,4Jij bent de Neon Rijder! Rijd zo snel je kunt naar de finish en behaal een tijdbonus. Maar wees wel voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen, want anders val je door de weg heen te pletter. Succes!
Lego stadrace

Lego stadrace

Race Spellen7,4In deze legogame rijd je drie rondes. Alleen als je je tegenstander verslaat, ga je door naar de volgende ronde. Doe je best en win de race!
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spellen7,4Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Hummers Parkeren

Hummers Parkeren

Race Spellen7,3Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.
Maak je eigen auto 1

Maak je eigen auto 1

Race Spellen7,2Koop eerst een auto, verbouw hem vervolgens en gebruik hem om er wedstrijden mee te rijden. Hiermee kun je goed geld verdienen!
Taxirijles 2

Taxirijles 2

Race Spellen7,2Probeer in deze rijles de wagen zo goed mogelijk te parkeren!
Neon Rijder 2

Neon Rijder 2

Race Spellen7,1Daar ben je weer, Neon Rijder! Rij zo snel mogelijk naar de finish en probeer een tijdbonus te halen. Wees voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen om niet te pletter te vallen! Er zijn vijftien levels in...
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spellen7,1Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Off-road vrachtwagenchauffeur

Off-road vrachtwagenchauffeur

Race Spellen7,1Zet je schrap voor een serie uitdagingen in dit spannende vrachtwagenspel. Kun jij deze grote booreilanden over 's werelds meest gevaarlijke zandpaden transporteren? Het weer zal niet meezitten en je vracht is ook niet altijd even goed vastgemaakt. Maar...
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spellen7,1Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer...
ATV terreinrace

ATV terreinrace

Race Spellen7,1Rijd het parcours zo snel je kunt en show de beste stunts. Veel plezier!
Super Taxi 2

Super Taxi 2

Race Spellen7Dit is een taxi-simulatiespel waarin je al je passagiers naar hun bestemming moet brengen. Wanneer je je werk goed doet, verdien je geld waarmee je je taxi kunt oppimpen!
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spellen7Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spellen7Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Spitsuur parkeeractie

Spitsuur parkeeractie

Race Spellen7Ga een spannende parkeeruitdaging aan in de straten van enkele van Amerika's meest bekende steden. Kun jij al deze sportwagens netjes in de soms krappe parkeervakken krijgen? Probeer geen krassen of ongelukken te maken in dit intense autospel.
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game