1 2
Advertentie
Dure auto's 3D

Dure auto's 3D

Behendigheid Spellen7,9Heb je het spelletje 'Dure auto's' wel eens gespeeld? Dit is het vervolg erop: een driedimensionale versie waarin jij als hotelbediende heel dure auto's gaat parkeren. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op...
Harry de Hamster 1

Harry de Hamster 1

Avontuur Spellen8,3Harry de hamster moet de 10 onderdelen vinden van een gouden loopwiel voor hamsters.
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spellen7,5Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spellen7,8Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spellen6,8Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om...
Ready Steady Fire

Ready Steady Fire

Behendigheid Spellen7,7Help jij de Lego-brandweermannen om alle branden in Lego City te blussen voordat het te laat is? Overal waar brand is, ben jij en je gaat vast je best doen om het vuur zo snel mogelijk meester te worden!
Traffic Slam 2

Traffic Slam 2

Race Spellen7,4Het is een drukke nacht voor de ambulances, race door de stad!
Motor Madness

Motor Madness

Avontuur Spellen7,5Scooby Doo en zijn vrienden volgen een man. Als je bij een gebouw aankomt, ga je naar binnen om stiekem een foto van de man te nemen.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spellen7,4Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Karthelden

Karthelden

Race Spellen7,4Spring in je kart en probeer om als eerste de finish te halen: eerder dan de zombie en allerlei andere wezens die zich helemaal uitleven op de kartbaan!
De Overval

De Overval

Avontuur Spellen7,6Probeer na elke overval te ontsnappen en zorg dat je niet gepakt wordt door de politie. Raak je onschuldige burgers dan kost dat punten. Vernietig je politieauto's dan krijg je extra punten.
Auto Parkeren 2

Auto Parkeren 2

Race Spellen7,2Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!
Maak je eigen auto 1

Maak je eigen auto 1

Race Spellen7,4Koop eerst een auto, verbouw hem vervolgens en gebruik hem om er wedstrijden mee te rijden. Hiermee kun je goed geld verdienen!
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,3Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Super drift 2

Super drift 2

Race Spellen7,3Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spellen7,3Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Hummers Parkeren

Hummers Parkeren

Race Spellen7,2Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.
Taxirijles 2

Taxirijles 2

Race Spellen7,2Probeer in deze rijles de wagen zo goed mogelijk te parkeren!
Neon Rijder

Neon Rijder

Race Spellen7,2Jij bent de Neon Rijder! Rijd zo snel je kunt naar de finish en behaal een tijdbonus. Maar wees wel voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen, want anders val je door de weg heen te pletter. Succes!
Puppy Racer

Puppy Racer

Race Spellen7,1Race met je wagentje door de straten en probeer je tegenstanders van je af te slaan!
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spellen7,1Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Lego stadrace

Lego stadrace

Race Spellen7,1In deze legogame rijd je drie rondes. Alleen als je je tegenstander verslaat, ga je door naar de volgende ronde. Doe je best en win de race!
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spellen7Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spellen7Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
Motor Stunten

Motor Stunten

Race Spellen6,9Probeer om in deze trial game de vetste tricks en trucks te maken.
Dragonball Z Kart

Dragonball Z Kart

Race Spellen6,9Race met je kart sneller dan je tegenstanders in deze Dragonball Z uitvoering van Mariokart.
American Racing

American Racing

Race Spellen6,9Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game