1 2
Advertentie
Auto's stelen 3D

Auto's stelen 3D

Race Spellen5,9In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spellen6Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Auto Parkeren

Auto Parkeren

Race Spellen6,9Parkeer de dure auto's van de sterren in hun parkeervak. Maar zorg dat er geen krasje op komt!
Offroaders

Offroaders

Race Spellen7,2Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spellen7,2Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Monster Truck Racer

Monster Truck Racer

Race Spellen7,2Rijd met je jeep naar huis en zorg dat je geen voetgangers overrijdt. Kijk ook uit voor de politie!
Maak je eigen auto 3

Maak je eigen auto 3

Race Spellen5,6Kies je auto, doe mee aan races en show je auto's om geld te verdienen van bezoekers.
Trial 1

Trial 1

Race Spellen6,3Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spellen4,9Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin...
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spellen7,2Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
Rocky Rider 2

Rocky Rider 2

Race Spellen4,5Met jouw 'Rocky Rider'-auto ga je deze keer een vulkanisch eiland over! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet in een kuil terechtkomt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je...
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spellen5,8Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen....
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spellen6,4Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein...
Monsterrace 3D

Monsterrace 3D

Race Spellen4,5Kruip achter het stuur van je monstertruck en doe mee aan een fantastische race over het strand! Maak spectaculaire sprongen voor extra punten en zorg dat je je tegenstanders voor blijft!
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spellen4,8Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Verlaten trialbaan

Verlaten trialbaan

Race Spellen5,3Op een verlaten fabrieksterrein is een trialbaan aangelegd, en jij gaat met jouw trialmotor proberen om de finish te halen!
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spellen5,9In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Risicorijder

Risicorijder

Race Spellen4,5Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Asfalt Speed Racing 3D

Asfalt Speed Racing 3D

Race Spellen5,5Altijd al de snelste racer ter wereld willen zijn? Die kans krijg je nu in het spannende racespel Asphalt Speed Racing! Laat aan de rest van de wereld zien dat jij de beste bent!
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,3Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Thug Racer

Thug Racer

Race Spellen4,6Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Tom en Jerry quadrijden

Tom en Jerry quadrijden

Race Spellen6Tom en Jerry hebben een nieuwe hobby: quadrijden! Help jij ze om zo ver mogelijk te komen en onderweg alle bonussen te pakken?
Autorijles 9

Autorijles 9

Race Spellen6,4Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo.
BMX freaks

BMX freaks

Race Spellen7In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol...
Mini Race

Mini Race

Race Spellen4,1Behaal zoveel mogelijk punten in de vijf verschillende parcours.
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game