1 2
Advertentie
Maak je eigen auto 1

Maak je eigen auto 1

Race Spellen6,5Koop eerst een auto, verbouw hem vervolgens en gebruik hem om er wedstrijden mee te rijden. Hiermee kun je goed geld verdienen!
Beladen wagen

Beladen wagen

Race Spellen7,5Stuur je truck door de ruige landschappen heen en zorg dat je je lading niet verliest! Deze game heeft in totaal 24 levels, probeer helemaal tot het eind te komen!
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spellen6,5Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer...
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spellen7,3Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar...
Snelheidsmotor

Snelheidsmotor

Race Spellen6,4Blijf met de motor op de weg en ontwijk alle auto's.
Hummers Parkeren

Hummers Parkeren

Race Spellen6,9Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spellen7In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt,...
Auto Parkeren 2

Auto Parkeren 2

Race Spellen7Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spellen7,4Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spellen7,2Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
American Racing

American Racing

Race Spellen6,6Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
Super drift 2

Super drift 2

Race Spellen7Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spellen6,8Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Motor Stunten

Motor Stunten

Race Spellen6,8Probeer om in deze trial game de vetste tricks en trucks te maken.
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spellen6,3Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je...
Londense Bus

Londense Bus

Race Spellen7,1Breng je passagiers naar hun eindbestemming maar kijk uit dat je niet ergens tegen aan rijdt! Let ook op de snelheid van de bus.
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spellen6,8Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om...
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spellen7Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Maak je eigen auto 3

Maak je eigen auto 3

Race Spellen6,1Kies je auto, doe mee aan races en show je auto's om geld te verdienen van bezoekers.
Lego stadrace

Lego stadrace

Race Spellen6,8In deze legogame rijd je drie rondes. Alleen als je je tegenstander verslaat, ga je door naar de volgende ronde. Doe je best en win de race!
Taxirijles 2

Taxirijles 2

Race Spellen7Probeer in deze rijles de wagen zo goed mogelijk te parkeren!
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spellen4,7Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Steile Uitdaging

Steile Uitdaging

Race Spellen4,1Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,3Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Bust a Taxi

Bust a Taxi

Race Spellen4,3Probeer om in topsnelheid zo veel mogelijk mensen te overrijden. Je auto gaat hierdoor ook kapot, dus moet je af en toe naar een reparatiezone langs de weg.
Ado Stunt Car 2

Ado Stunt Car 2

Race Spellen6,8In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!
Roekeloze Rijder

Roekeloze Rijder

Race Spellen4,4Rijd zo snel mogelijk over het circuit en probeer alle andere auto's te ontwijken.
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game