1 2
Advertentie
Verzekeringsjager

Verzekeringsjager

Race Spellen6,9Probeer de wilde dieren van de weg te halen!
Offroaders

Offroaders

Race Spellen7,1Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Monster Truck Racer

Monster Truck Racer

Race Spellen7,1Rijd met je jeep naar huis en zorg dat je geen voetgangers overrijdt. Kijk ook uit voor de politie!
Trial 1

Trial 1

Race Spellen6,5Je gaat racen met een motor. Race over de obstakels heen.
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spellen4,7Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Maak je eigen auto 2

Maak je eigen auto 2

Race Spellen7,1Je kunt bij dit spel je auto verbouwen en een mooie achtergrond kiezen.
Thug Racer

Thug Racer

Race Spellen5,9Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spellen6,2Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen....
Verlaten trialbaan

Verlaten trialbaan

Race Spellen6,3Op een verlaten fabrieksterrein is een trialbaan aangelegd, en jij gaat met jouw trialmotor proberen om de finish te halen!
Kolenexpress 3

Kolenexpress 3

Race Spellen7,1Jij bent de machinist van een trein die kolen vervoert. Je kunt kiezen uit verschillende treinen: de één is sneller, de ander blijft beter in ander en nog weer een ander trekt het snelst op. Pas wanneer je alle levels hebt voltooid, kun je ook de trein...
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spellen6,2In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spellen7,2In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Truck city

Truck city

Race Spellen4,2Rij met je monstertruck door deze verlaten stad in de bergen, verdien zo veel mogelijk punten en probeer om niet over de kop te slaan!
Racing Monster Trucks

Racing Monster Trucks

Race Spellen5,7Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!
Tom en Jerry quadrijden

Tom en Jerry quadrijden

Race Spellen6Tom en Jerry hebben een nieuwe hobby: quadrijden! Help jij ze om zo ver mogelijk te komen en onderweg alle bonussen te pakken?
Auto Parkeren 4

Auto Parkeren 4

Race Spellen4,8Probeer de auto in het juiste parkeervak te parkeren. Teken de lijn die de auto moet volgen.
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spellen7,3Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders...
Sim Taxi Lotopolis City

Sim Taxi Lotopolis City

Race Spellen6,9Je bent taxichauffeur in Lotopolis City. Laat passagiers instappen en breng ze naar hun bestemming of verzamel munten voor extra inkomsten. Let wel op dat je niet met andere auto's botst of over vreemde voorwerpen op de weg rijdt, want dit kost je geld....
Bratz Racer

Bratz Racer

Race Spellen4,5Rijd zo snel mogelijk naar de gele ster toe, voor je tegenstanders daar zijn.
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spellen7,2Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Asfalt Speed Racing 3D

Asfalt Speed Racing 3D

Race Spellen6Altijd al de snelste racer ter wereld willen zijn? Die kans krijg je nu in het spannende racespel Asphalt Speed Racing! Laat aan de rest van de wereld zien dat jij de beste bent!
Autorijles 9

Autorijles 9

Race Spellen6,1Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo.
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game