LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Steile Uitdaging. Speel ook één van de andere Race Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Steile Uitdaging

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Steile Uitdaging" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Steile Uitdaging te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.

Spelbesturing

Gebruik de linkerpijltjestoets om achterover te leunen en de rechterpijltjestoets om voorover te leunen. Druk op het pijltje omhoog om gas te geven en op het pijltje omlaag om te remmen. Combineer het pijltje omhoog met de rechterpijltjestoets om een steile helling op te komen, en het pijltje omhoog met de linkerpijltjestoets om extra vaart te maken. Met P kan het spel onderbreken, en met Z, X, C, V en B voer je tricks uit.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/hills_racer/manic_rider.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Steile Uitdaging Little Game