1 2
Advertentie
Spitsuur parkeeractie

Spitsuur parkeeractie

Race Spellen4,3Ga een spannende parkeeruitdaging aan in de straten van enkele van Amerika's meest bekende steden. Kun jij al deze sportwagens netjes in de soms krappe parkeervakken krijgen? Probeer geen krassen of ongelukken te maken in dit intense autospel.
Neon Rijder

Neon Rijder

Race Spellen6,8Jij bent de Neon Rijder! Rijd zo snel je kunt naar de finish en behaal een tijdbonus. Maar wees wel voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen, want anders val je door de weg heen te pletter. Succes!
Offroad Parking

Offroad Parking

Race Spellen6,3En jij vond parkeren in de stad een uitdaging?! Probeer dan maar eens deze vrachtwagens op de juiste plek te krijgen. Lukt je dat? Ga off-road in dit parkeer simulatiespel.
X Trial-race

X Trial-race

Race Spellen5,4Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spellen6,7In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Scheuren door de bergen

Scheuren door de bergen

Race Spellen3,9Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En vergeet niet...
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spellen6,1Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer...
Asfalt Speed Racing 3D

Asfalt Speed Racing 3D

Race Spellen4,7Altijd al de snelste racer ter wereld willen zijn? Die kans krijg je nu in het spannende racespel Asphalt Speed Racing! Laat aan de rest van de wereld zien dat jij de beste bent!
Driftrace

Driftrace

Race Spellen5,1Ben jij de eerste die de eindstreep haalt in dit spannende racespel? Gebruik je virtuele driftvaardigheden om je tegenstanders sneller af te zijn.
Uphill Motocross Race

Uphill Motocross Race

Race Spellen4,2Verzamel munten terwijl je richting de eindstreep raast in dit leuke racespel. Gebruik de munten om je voertuig te upgraden of het tussen de wedstrijden door te ruilen voor andere voertuigen. Je wilt toch niet eeuwig op die scooter blijven rijden?
Bus Parkeren 3D

Bus Parkeren 3D

Race Spellen6,2Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spellen5,9Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
1 2

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game